Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 173 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sweaters online bestellen

Alle sweaters kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Een bedrukte sweater met bedrijfslogo doet het erg goed als officiële bedrijfskleding! U kunt de sweaters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De sweaters zien er sportief zijn en zitten erg comfortabel. De meeste sweaters in ons assortiment zijn een unisex model en zijn dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meer lezen >

Sweaters bedrukken

Het is mogelijk om de sweaters te personaliseren door deze te laten bedrukken of borduren. U kunt voor deze personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u de sweaters laat bedrukken, is uw personeel herkenbaar en lopen ze er ook lekker warm bij. Uw logo zal veel gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen.

Meer lezen >

Sweaters kopen

Het kopen van sweaters is handig voor wanneer de temperatuur daalt. De sweaters zijn lekker warm en hierdoor zijn ze perfect voor in de koudere wintermaanden! Ons assortiment bestaat uit sweaters van verschillende bekende merken, zoals Dassy, Tricorp en Mascot.  Wij bieden de sweaters aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding. In ons ruime assortiment aan sweaters zult u altijd een geschikte sweater vinden.

Meer lezen >