Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukt fruit

Premiumwereld is de specialist op het gebied van fruit bedrukken. In ons ruime assortiment vindt u appels, bananen, peren en sinaasappels van een uitstekende kwaliteit. Fruit zit boordevol vitamines. Daarom is fruit een gezonde keuze en bovendien een goede vervanger van snoep. Fruit met logo is onderscheidend en laat zien dat uw bedrijf geeft om de gezondheid van mensen. Fruit kan bedrukt worden vanaf 100 stuks.

 

Meer lezen >

Fruit bedrukken

Het fruit kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst. Het bedrukken kan met witte inkt. De bedrukking is gemaakt van een speciale eetbare pasta op basis van aardappelzetmeel en is goedgekeurd door officiële instanties. Deze soort inkt is natuurlijk niet schadelijk voor u en het fruit. Hierdoor blijft het bedrukte fruit even gezond als altijd, maar is het wel omgetoverd tot een origineel geschenk.

 

Meer lezen >

Fruit met logo

Een stuk fruit staat symbool voor de duurzame en gezonde relatie tussen u en uw klanten. Een bedrukte peer is de beste manier om aan te geven dat uw relaties toffe peren zijn. Met bedrukt fruit kunt u uw groene boodschap echt kracht bijzetten. Het bedrukte fruit kan uitgedeeld worden op beurzen of evenementen aan uw bezoekers. Ook binnen uw bedrijf kunt u het fruit met bedrukking geven aan uw klanten.

 

Meer lezen >