Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Chocoladeletters

Chocoladeletters zijn erg gewilde relatiegeschenken. Bijna iedereen houdt namelijk wel van een lekkere chocoladeletter. Met een chocoladeletter kun je je relaties, klanten en medewerkers bedanken voor een fijne samenwerking van het afgelopen jaar en hen alvast een fijne pakjesavond wensen. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan de lekkerste chocoladeletters. Alle letters zijn gemaakt van ambachtelijke Belgische chocolade en zijn UTZ gecertificeerd. De chocoladeletters kunnen geleverd worden in de letters A t/m Z. We hebben standaard chocoladeletters in de smaken wit, melk en puur, maar daarnaast hebben we ook gedecoreerde chocoladeletters. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en kies voor een uniek sinterklaasgeschenk dat aansluit bij jouw doelgroep!

Meer lezen >

Chocoladeletters bedrukken

De chocoladeletters worden geleverd in een mooie geschenkdoos. Het bestellen van de chocoladeletters is al mogelijk vanaf 5 stuks. Je hebt de keuze om de chocoladeletters te verzenden naar één adres of naar meerdere adressen. De letters kunnen dan door ons per stuk verzonden worden naar de door jou aangegeven adressen. Hier kunnen wij eventueel ook een kaartje bijstoppen met jouw logo, zelf gekozen tekst of afbeelding. Zo kan je de chocoladeletters helemaal laten aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf.

Meer lezen >

Chocoladeletters met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel de chocoladeletters bestellen. De chocoladeletters zijn niet alleen heerlijk om op te eten, maar maken ook nog eens reclame voor jouw bedrijf of organisatie. De chocoladeletters zijn leuk om uit te delen op beurzen en evenementen of als eindejaarsgeschenk. Zo zal je zeker in de smaak vallen bij je klanten, personeel en andere relaties. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >