Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dameslaarzen

Dameslaarzen zijn ideaal voor als het regent of heeft geregend. Met de dameslaarzen blijven uw voeten droog doordat de laarzen waterdicht en chemisch resistent zijn. Dit maakt de laarzen perfect voor het koude en regenachtige weer in de herfst en winter maanden. De dameslaarzen zijn aangepast aan de maten van de voeten van vrouwen. De laarzen beschikken over een perfecte pasvorm en daarmee een optimaal draagcomfort, waardoor u de laarzen iedere dag prettig kunt dragen. De laarzen hebben een fijn voetbed en zijn gemaakt van stevige kwaliteitsmaterialen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan laarzen specifiek voor dames. U vindt bij ons dameslaarzen van het merk bekende merk Dunlop. Dunlop is een wereldleider als het gaat om beschermende en waterdichte laarzen. Hierdoor weet u zeker dat u dameslaarzen van kwaliteit in huis haalt!

Meer lezen >

Dameslaarzen online bestellen

De dameslaarzen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de dameslaarzen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één paar. Wanneer u binnenkort een outdoor evenement of personeelsfeest met buitenactiviteiten organiseert, zullen de dameslaarzen met logo zeker goed van pas komen. De laarzen zijn verkrijgbaar in een brede maatvoering, namelijk in de maten 31 tot en met 42. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar laarzen voor u tussen zitten. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Dameslaarzen bedrukken

De dameslaarzen kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De dameslaarzen met bedrukking zijn geschikt voor vele buitenactiviteiten. Zo zijn ze geschikt om mee in de tuin te werken, om te klussen of tijdens het autowassen. Wanneer u de dameslaarzen laat bedrukken met uw logo, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Dit is gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar hoe de dameslaarzen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >