Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker IM pennen

De Parker IM pen is een sterke kwaliteitspen met een moderne en tijdloze uitstraling. Deze pen is een combinatie van een klassiek en eigentijds design, gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat de Parker pennen lang mee kunnen. Nadat de inkt op is, kunnen de pennen nog steeds gebruikt worden. U hoeft enkel het inktpatroon om te wisselen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan Parker pennen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar van de Parker IM pennen. Zo is er de balpen, de rollerbalpen en de vulpen. De pennen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en worden geleverd met blauwe inkt. De aandacht voor details en een volledige reeks van duidelijke afwerkingen zorgen ervoor dat de Parker IM pen het laatste woord heeft wat betreft toegankelijke en luxe pennen.

Meer lezen >

Parker IM pennen bedrukken

Alle Parker IM pennen kunnen voorzien worden van een personalisatie door middel van een bedrukking of een gravure. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. De gravure is slijtvast en geeft de pennen een nog luxere uitstraling. Voor de personalisatie kunt u kiezen voor uw logo of zelf gekozen tekst. Een naam, woord of kleine zin op de pen zorgt voor een persoonlijk geschenk met extra waarde. Bent u benieuwd naar hoe de Parker IM pennen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Parker IM pennen met logo

Bij Premiumwereld kunnen de Parker IM pennen met personalisatie al besteld worden vanaf 25 stuks. De Parker pennen zijn uitermate geschikt om weg te geven als cadeau of als relatiegeschenk. Naast de hoge kwaliteit kunnen de Parker pennen in een chique geschenkverpakking geleverd worden. Hierdoor heeft u een speciaal geschenk om weg te geven, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk of bij een werkjubileum. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Meer lezen >