Dit zeggen onze klanten

Stress ballen

Bedrukte stressballen behoren zonder enige twijfel tot de meest populaire give-aways en relatiegeschenken. Anti-stress figuren hebben een relatief groot drukoppervlakte waardoor uw persoonlijke bedrukking altijd in het zicht springt. Daarnaast zijn stressballen goedkoop zodat er met een klein budget een groot publiek bereikt kan worden. Het uitdelen van bedrukte promotieartikelen is een bijzonder effectieve manier van reclame maken! Neem de bedrukte stressballen mee naar beurzen en evenementen en ervaar een stijging van uw naamsbekendheid. Iedereen kan immers wel een anti-stress figuur gebruiken zo op zijn tijd. Anti-stress ballen werken namelijk stress verlichtend en zijn daarom ook vaak te vinden op bureaus in kantoren.

Meer lezen >

Stress ballen bedrukken

De anti-stress bal met uw logo erop kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website. De stressballen zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten, kleuren en designs zodat u kunt kiezen voor de anti-stress ballen die het beste passen bij uw doeleinden. Wilt u vrijblijvend een kostenplaatje ontvangen voor het bedrukken van de anti-stress artikelen? Via onze website kunt u kosteloos een offerte aanvragen voor een of meerdere producten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van anti-stress ballen en zijn daarom in staat om u scherpe prijzen aan te bieden. Kunt u op onze website toch niet vinden waar u naar opzoek bent? Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van bedrukte relatiegeschenken en kunnen u alles vertellen over onze producten en de vele mogelijkheden. Wij verzorgen het hele proces, van inkoop tot aan levering.

Meer lezen >

Stress ballen met logo

U wilt stress figuren bedrukken met een logo, slogan of een korte persoonlijke boodschap? Laat ons uw ideeën horen en wij zetten ons ontwerpteam aan de slag om een digitaal voorstel voor u te ontwerpen. Wanneer u ons voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij zo snel mogelijk het bedrukkingsproces in gang zetten zodat de bedrukte stressballen van PU foam snel bij u thuis geleverd worden. Onze levertijden zijn standaard kort en daarnaast is spoedlevering mogelijk. Zo kunt u zelfs op korte termijn nog reclameartikelen bestellen voor uw aankomend evenement!

Meer lezen >

Meer lezen >