Dit zeggen onze klanten

Waterglazen

Iedereen heeft dagelijks meerdere keren per dag een glas in zijn handen en daarom zijn bedrukte waterglazen het ideale relatiegeschenk! Bij Drinkpremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan waterglazen. Zo hebben wij longdrink glazen, maar ook waterglazen gemaakt van kunststof. Onze waterglazen zijn erg geschikt voor horecagelegenheden of voor verenigingen. De kunststof glazen zijn ideaal voor festivals of concerten, doordat het glas nagenoeg onbreekbaar is. Met bedrukte waterglazen straalt u professionaliteit uit. De glazen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 48 stuks.

Meer lezen >

Waterglazen bedrukken

Alle watergazen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. U heeft bij de bedrukking meerdere keuzes. U kunt kiezen voor een opdruk waarvan wij garanderen dat deze 500 wasbeurten mooi blijft met een maximaal drukoppervlak van 30 x 30 mm. Ook kunt u kiezen voor opdruk waarvan wij garanderen dat deze 2000 wasbeurten mooi blijft met een maximaal drukoppervlak van 40 x 40 mm. Uw logo kan in tot wel vier kleuren op de glazen gedrukt worden. Bedrukte glazen kunnen ook dienen als luxe relatiegeschenken om weg te geven aan uw klanten en relaties. Hiermee geeft u blijk van waardering. Uw relaties zullen de gepersonaliseerde glazen dagelijks gebruiken, waardoor uw logo regelmatig in beeld zal komen. Dit is voordelig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Meer lezen >

Waterglazen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel waterglazen met bedrukking bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte waterglazen voor u. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >