Dit zeggen onze klanten

Doming naambadges

Naambadges zijn te bestellen in talloze designs, maten en materialen. Zo hebben wij houten naamkaarthouders, aluminium badges, plastic insteekhoezen, custom made naamkaartjes en badges van kunststof of metaal. Daarnaast zijn er diverse opties om de naamkaarthouders te personaliseren. De metalen badges kunnen wij full colour bedrukken met uw bedrijfsgegevens, goedkope badges voorzien wij van een persoonlijke opdruk en daarnaast zijn er naambadges die voorzien worden van een 3d gecoate sticker, de zogenaamde doming badges. U kunt ervoor kiezen om de doming te voorzien van een individuele naam. Zo kunt u uw personeel voorzien van naambadges die zorgen voor herkenning en professionaliteit. Handig voor supermarkten, voor op kantoor of op zakelijke beurzen. De harslaag geeft het product een extra dimensie en beschermt de bedrukking tegen krassen en kleurvervaging. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke badges met doming zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden. Laat het ons weten wanneer het een spoedorder betreft, dan zorgen wij voor een spoedlevering.

Meer lezen >

Naambadges met doming

Wij kunnen stickers personaliseren met uw bedrijfsgegevens zodat ze vervolgens kunnen worden gebruikt als doming naamkaartjes. Door de doming stickers te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, persoonlijke naam of QR-code, creëert u een unieke naambadge met een luxe uitstraling. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de bedrukte naambadges. Wilt u graag zien hoe uw bedrukking op de houders komt te staan? Lever uw ontwerp aan en ons ontwerpteam gaat voor u aan de slag. Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u! Na uw goedkeuring gaan we het bedrukkingsproces in gang zetten zodat u de bedrukte badges met doming in huis heeft.

Meer lezen >

Doming naambadges bedrukken

Dankzij jarenlange ervaring in de in- en verkoop van promotionele artikelen en het bedrukken ervan, kunnen wij u een snelle levering garanderen en bieden wij een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn de grootste en voordeligste fabrikant op het gebied van naambadges en andere persoonlijke relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment. Van herbruikbare kaarthouders tot custom made naambadges, wij hebben voor ieder wat wils! Onze budget naamkaarthouders zijn geschikt voor iedere branche.

Meer lezen >

Meer lezen >