Dit zeggen onze klanten

Snijplanken

Bedrukte snijplanken zijn onmisbaar in elke keuken. Snijplanken zijn functionele planken die als onderlegger gebruikt kunnen worden voor het snijden van producten. De snijplank dient niet alleen ter bescherming van het keukenblad, maar heeft daarnaast ook een hygiënische functie. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan snijplanken in verschillende soorten en maten. Een bedrukte snijplank is een relatiegeschenk waarmee u iedere relatie oprecht blij zal maken. Een snijplank is een ideaal cadeau dat meteen in gebruik genomen kan worden. Voor ieder huishouden is de snijplank een artikel dat altijd van pas zal komen.

Meer lezen >

Snijplanken bedrukken

Alle snijplanken uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of gravering. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de snijplanken te graveren, geeft u de luxe snijplanken een nog luxere uitstraling en creëert u een uniek geschenk. In verband met hygiënische redenen kunnen de houten snijplanken alleen gegraveerd worden met uw logo en niet voorzien worden van een bedrukking. De snijplanken kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Meer lezen >

Snijplanken met logo

Snijplanken kunt u makkelijk en snel bestellen bij Snijplanken. Bedrukte snijplanken zijn perfecte geschenken om uw relaties te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Het bestellen en bedrukken van de snijplanken is al mogelijk vanaf 3 stuks. U heeft de mogelijkheid om van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de snijplank. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >