Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 58 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 58 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy Classic collectie

De Dassy Classic collectie is de grootste collectie van Dassy. Met deze collectie bent u verzekerd van topkwaliteit en de werkkleding is thuis in alle branches. De klassiekers zijn beschikbaar in drie kwaliteiten: Canvas, Classic en Cotton. De Dassy Classic collectie bestaat uit professionele werkkleding die is getest en goedgekeurd door professionals. Het is de missie van Dassy om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Op deze manier helpt Dassy professionals om het maximale uit hun werk te halen. De Dassy Classic collectie is beschikbaar in vele kleuren en maten, waardoor er voor iedereen passende werkkleding tussen zal zitten. Ook zijn er specifieke modellen voor dames beschikbaar in deze collectie.

Meer lezen >

Dassy Classic collectie bedrukken

De werkkleding uit de Dassy Classic collectie kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. Door te kiezen voor de Dassy Classic werkkleding met personalisatie gaat u voor een krachtige uitstraling op het werk. De werkkleding van Dassy is getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel). Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de Dassy Classic collectie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dassy Classic collectie online bestellen

U kunt de Dassy Classic collectie makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van werkkleding is al mogelijk vanaf één stuk. De werkkleding van Dassy staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Doordat de Dassy Classic collectie op elkaar is afgestemd, kunt u de kledingstukken goed met elkaar combineren. Wanneer u de wasinstructies op het label in de Dassy werkkleding volgt, zal de werkkleding langer mooi blijven en daardoor langer meegaan. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >