Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 40 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 40 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy Safety collectie

De Dassy Safety collectie bestaat uit multinorm hoge zichtbaarheidswerkkleding. Deze zichtbaarheidswerkkleding biedt veelzijdige, multifunctionele bescherming en beantwoordt aan de zes meest voorkomende eisen inzake hoge zichtbaarheidskleding, vlamvertragende bescherming, lassen, antistatische eigenschappen, bescherming tegen elektrische vlamboog en vloeibare chemicaliën. Bij nachtwerk of wegenwerken is het belangrijk dat u altijd zo goed mogelijk zichtbaar bent met klasse 1, 2 of 3. Met de Dassy Safety collectie kunt u uzelf en uw team beschermen met veilige werkkleding volgens de Europese norm. Door te kiezen voor de Dassy Safety collectie gaat u voor een krachtige uitstraling op het werk. De Dassy Safety collectie heeft alles in huis om aan al uw professionele vereisten te beantwoorden. Deze collectie bestaat uit professionele werkkleding die is getest en goedgekeurd door professionals, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Meer lezen >

Dassy Safety collectie bedrukken

De gehele Dassy Safety collectie kan volledig naar uw eigen wensen bedrukt worden. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te borduren. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De Dassy Safety werkkleding staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is de werkkleding beschikbaar in een brede maatvoering, waardoor iedereen terecht kan bij Dassy. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de Safety collectie van Dassy? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dassy Safety collectie online bestellen

De Dassy Safety collectie kan makkelijk en snel online besteld worden. De werkkleding van Dassy is getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel). Doordat de Dassy Safety collectie op elkaar is afgestemd, kunt u de kledingstukken goed met elkaar combineren. U kunt de levensduur van de Dassy werkkleding verhogen door de wasinstructies op de labels in de kleding te volgen. De werkkleding zal zo langer mooi blijven en langer meegaan. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >