Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy tuinbroeken

Dassy tuinbroeken zijn broeken met bretels die over de normale kleding gedragen kunnen worden. Een tuinbroek is erg handig bij klusjes om de gewone kleding niet vies te maken. Een tuinbroek kan gebruikt worden voor diverse activiteiten, zoals bij het klussen of voor in de tuin. De Dassy tuinbroeken beschikken over een fijn aansluitende pasvorm en een grote bewegingsvrijheid. De tuinbroeken van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. ‘Workwear, that does the job for you’ is de slogan van Dassy. De missie van Dassy is om werkkleding aan te bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Bij Dassy spelen drie pijlers een belangrijke rol voor duurzame werkkleding: People, Planet en Product. Als extra kwaliteitsgarantie heeft Dassy het volledige productieproces in eigen handen.

Meer lezen >

Dassy tuinbroeken online bestellen

De Dassy tuinbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt online al besteld worden vanaf 1 stuk. Dassy heeft in haar assortiment vier collecties: de Classic, DNA,D-FX en Safety collectie. Deze collecties beschikken allemaal over andere kenmerken en eigenschappen. De Classic collectie is een klassieker en staat garant voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. De vernieuwende DNA collectie staat voor extremely irresistible workwear. De D-FX collectie werd gelanceerd als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm. Hierbij worden functionaliteiten gecombineerd met flexibele modellen. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep en zorgt voor een goede zichtbaarheid. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Dassy tuinbroeken bedrukken

Alle tuinbroeken kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bij Dassy staat het belang van een goede pasvorm voorop. Werkkleding die goed zit is namelijk niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook veiliger. Dassy maakt geen gebruik van chemicaliën of schadelijke substanties in haar werkkleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Benieuwd naar hoe de Dassy shorts eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >