Dit zeggen onze klanten

Dassy DNA collectie

De Dassy DNA collectie heeft alles in huis om aan al uw professionele vereisten te beantwoorden. Deze collectie staat bekend om de stoere, ruige look en de duurzame klasse. Door de extreem slijtvaste canvas stof met extra Cordura versterkingen, beschikt de Dassy DNA collectie over een superieure duurzaamheid. Naast erg duurzaam is deze collectie ook uiterst comfortabel. Door de slijtvaste stof en de Cordura versterkingen op gevoelige plekken kan de werkkleding wel tegen een stootje. De Dassy DNA collectie bestaat uit professionele werkkleding die is getest en goedgekeurd door professionals, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. De DNA collectie van Dassy is veilig, praktisch en comfortabel op de werkvloer. Door te kiezen voor de Dassy DNA collectie gaat u voor een krachtige uitstraling op het werk!

Meer lezen >

Dassy DNA collectie bedrukken

De gehele Dassy DNA collectie kan bedrukt worden volledig naar uw eigen wensen. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te borduren. Voor deze bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De Dassy DNA werkkleding staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is de werkkleding beschikbaar in een brede maatvoering, waardoor iedereen terecht kan bij Dassy. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de werkkleding uit de DNA collectie van Dassy? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dassy DNA collectie online bestellen

De Dassy DNA collectie kan makkelijk en snel online besteld worden. De werkkleding van Dassy is getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel). Doordat de Dassy DNA collectie op elkaar is afgestemd, kunt u de kledingstukken goed met elkaar combineren. U kunt de levensduur van de Dassy werkkleding verhogen door de wasinstructies op de labels in de kleding te volgen. De werkkleding zal zo langer mooi blijven en langer meegaan. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >