Dit zeggen onze klanten

Polyester lanyards

Wilt u met bedrukte lanyards effectief reclame maken tijdens evenementen of sportactiviteiten? Met een lanyard met opdruk valt uw bedrijf op tussen de menigte! Het grote voordeel van een lanyard is dat de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Bij ons kunt u de lanyard tot wel 4 kleuren bedrukken. Een bedrukte keycord is een uitstekende optie om jouw sleutels en badges bij elkaar te houden. Alle varianten zijn standaard voorzien van een triggerclip. U heeft de keuze uit verschillende soorten koorden die slechts 2 tot 2,5 centimeter groot zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een telefoonkabeltje, een badgehouder, een kaarthouder of een munthouder. Ook heeft u de keuze uit lanyards met buckle. Dit houdt in dat u gemakkelijk uw pasjes en sleutels los kan klikken van de lanyard zodat u niet hoeft te bukken om een slot open te draaien of een pasje te scannen. Komt u in de buurt van machines? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een lanyard met veiligheidssluiting. Bij grote spanning schiet de lanyard automatisch los en kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Meer lezen >

Polyester lanyards bedrukken

Er zijn altijd wel promotionele keycords te vinden die passen bij uw wensen. Lanyards met logo zijn tijdloze reclamemakers en zorgen voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een lanyard met het logo van uw evenement of bedrijf. Hiermee geef je de lanyard een extra persoonlijke touch! Uw naam of logo komt keer op keer in beeld doordat een lanyard een echt gebruiksvoorwerp is. Uw evenement of bedrijf zal er extra door opvallen en ook na afloop zal uw naam nog vaak in de aandacht staan!

Meer lezen >

Polyester lanyards met logo

Wij helpen u graag met de opmaak van uw lanyard. Voor het bestellen van lanyards bent u bij Premiumwereld.nl op het juiste adres. Kleine en grote oplages leveren we razendsnel en desgewenst met spoed. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte lanyard eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan bij onze deskundige medewerkers en laat u verrassen door een uniek ontwerp!

Meer lezen >

Meer lezen >