Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Docubinders

De docubinder is een ijzersterke vervanger van de plastic snelhechter en is gemaakt van roestvrijstaal. De docubinders kunnen tot wel 20 pagina’s bij elkaar houden. De docubinders zijn een erg milieuvriendelijke oplossing. Zo zijn de docubinders een goede vervanger van plastic snelhechters en gaat u met het gebruik van de docubinders plasticverspilling tegen. Ook zijn de docubinders erg duurzaam. Doordat de docubinders gemaakt zijn van roestvrijstaal, zullen deze lang mee gaan en kunt u ze vele keren nog hergebruiken. Bij ons vindt u een breed assortiment aan paperclips, waaronder de docubinders. De docubinders zijn erg makkelijk in gebruik. Ze werken hetzelfde als de klassieke snelhechters, alleen dan zonder het plastic.

Meer lezen >

Docubinders online bestellen

U kunt de docubinders makkelijk en snel online bestellen. Het is mogelijk om de docubinders te bestellen vanaf 600 stuks. De docubinders staan voor milieuvriendelijkheid. Wanneer u ervoor kiest om de docubinders te laten bedrukken of graveren met uw logo, zien uw klanten dat u het milieu belangrijk vindt. De bedrukte docubinders zijn perfect om weg te geven op beurzen en evenementen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder met uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!

Meer lezen >

Docubinders bedrukken

De docubinders kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukking is full color. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de docubinders te laten graveren. De docubinders zien er veel professioneler uit dan een plastic snelhechter. Door de docubinders te bedrukken met uw logo, zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker stijgen. Bent u benieuwd naar hoe de docubinders eruit zullen komen te zien met uw gewenste personalisatie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >