Dit zeggen onze klanten

Promoclips

Wilt u uw bedrijf op een originele en effectieve manier promoten? Kies dan voor promoclips! Met de promoclips van premiumwereld kunt u uw eigen bedrijf presenteren zoals u dat zelf wenst. U zult merken dat de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal groeien. Daarnaast zal uw bedrijf met onze promoclips een stukje extra professionaliteit uitstralen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor promoclips met uw eigen logo of wat dacht u van promoclips met een prachtige gravure. Met onze promoclips kunt u ongeveer 15 vellen A4 papier onbeschadigd houden. Onze promoclips worden verpakt in doosjes van 100 stuks. Gaat u naar een beurs? Kies er dan voor om de promoclips in poly etuis te laten verpakken, erg gemakkelijk om uit te delen! Dus wilt u uw documenten verfraaien met onze stijlvolle promoclips, kijkt u gerust even rond op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers via de mail, chat of telefoon.

Meer lezen >

Promoclips bedrukken

Met de promoclips van premiumwereld.nl kunt u uw relaties een mooi geschenk geven. Door de promoclip te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf zullen uw relaties altijd aan uw bedrijf blijven denken. Dit zal er voor zorgen dat steeds meer mensen de weg naar uw bedrijf zullen vinden. Bij premiumwereld heeft u daarnaast vele bedrukkingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een full colour bedrukking, een gravure of een bedrukking met minder kleuren. Mocht u nog vragen hebben over de diverse bedrukkingsmogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen er voor zorgen dat er een promoclip wordt ontworpen die past bij uw bedrijf.

Meer lezen >

Promoclips met logo

Als u besluit om uw promoclips bij premiumwereld te bestellen dan heeft u de promoclips altijd snel in huis. Heeft u de promoclips extra snel nodig? Kies dan voor een express levering! Neem hiervoor even contact op met één van onze medewerkers. U kunt er tevens altijd voor kiezen om eerste een sample aan te vragen, zo weet u zeker dat u krijgt wat u wenst. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen, zo weet u altijd wat het gaat kosten om uw promoclips te laten maken. Onze promoclips worden altijd met garantie geleverd, dus mocht er iets mis zijn, wordt dit altijd voor u opgelost. Dus wilt u promoclips bestellen met een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling? Kies dan voor premiumwereld, een garantie voor succes!

Meer lezen >

Meer lezen >