Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Strandbal Ø 25 cm

Mooie strandballen met een diameter van circa 25 centimeter bestelt u zeer goedkoop bij Premiumwereld. De budget strandballen in deze categorie hebben allemaal een diameter van ongeveer 25 cm wanneer ze zijn opgeblazen. Wanneer de strandbal leeg is, zal de diameter iets toenemen. De strandballen bestaan uit verschillende sectoren, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De typische strandbal heeft alternerend een witte en rode sector. Wilt u liever een andere kleur strandbal? Of wilt u de strandbal graag voorzien van een mooie opdruk? Bij Premiumwereld is het allemaal mogelijk tegen een zeer scherpe prijs!

Meer lezen >

Strandbal Ø 25 cm bedrukken

Wilt u uw strandbal graag voorzien van een mooie bedrukking? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om zowel onbedrukte als bedrukte strandballen goedkoop te bestellen. Wanneer u kiest voor een relatiegeschenk strandbal met opdruk, geeft u uw relaties een uniek geschenk dat bovendien erg leuk is om te krijgen. Als het over het personaliseren van strandballen gaat, bieden wij u diverse opties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld strandballen met logo of strandballen met bedrijfsnaam leveren. Het bedrukken van een strandbal ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er bovendien ook voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot. Iedereen die een strandbal met bedrukking voor zich ziet, zal zich uw bedrijf weer snel herinneren. Uiteraard bepaalt u geheel zelf hoe u de gepersonaliseerde strandbal eruit zal komen te zien.

Meer lezen >

Strandbal Ø 25 cm met logo

Heeft u al een keuze gemaakt in ons ruime assortiment aan strandballen? Dan kunt u zeer eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer u een bestelling plaatst bij Premiumwereld kunt u gebruik maken van verschillende extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen voor uw bestelling. Heeft u een grote bestelling en wilt u eerst het product met uw logo zien? Dan kunnen wij u een gratis sample sturen, zo krijgt u een goed idee wat voor een product u koopt. Eventuele vragen over het product en/of de procedure kunt u gerust stellen. U krijgt dan van ons eerst een offerte in de mail, waar ook uw vragen beantwoord zullen worden. Via de site kunt u ook een vraag stellen via de klantenservice. Ook kunt u ons bellen of mailen. Goedkope strandballen online bestellen, dat doe je natuurlijk bij Premiumwereld!

Meer lezen >

Meer lezen >