Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC M10 clic balpennen

De klassieke BIC M10 Clic pen is terug van weggeweest! Deze BIC pennen zijn wereldbekend en iedereen heeft er wel ooit mee geschreven. De populaire BIC M10 pen is de meest bekende en misschien ook wel meest populaire uitvoering van de BIC pennen. Door alle mogelijkheden die de BIC M10 Clic pen biedt, kan deze pen gezien worden als hét promotionele schrijfproduct bij uitstek. Deze pen is ontworpen voor langdurig schrijfgebruik. De BIC M10 Clic pen gaat tot wel twee keer langer mee dan andere veelgebruikte pennen. Doordat de houder van de pen deels transparant is, ziet u gelijk wanneer de inkt bijna op is. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan BIC pennen in verschillende uitvoeringen. De BIC M10 Clic pen is verkrijgbaar in acht zakelijke en frisse kleuren.

Meer lezen >

BIC M10 clic balpennen bedrukken

Alle BIC pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan bestaan uit één of twee kleuren. Met de BIC M10 Clic pen heeft u een pen in huis die perfect op de houder bedrukt kan worden. Bij deze BIC pen is het eindeloos combineren van kleuren bij de verschillende onderdelen mogelijk, zodat u altijd uw eigen kleurcombinatie kunt maken. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de BIC pen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC M10 clic balpennen met logo

De BIC M10 Clic pennen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Bedruktepremiumwereld. Bij ons is het mogelijk om de pennen zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen vanaf 500 stuks. Met de BIC M10 Clic pennen weet u zeker dat u comfortabel schrijfgerei in huis heeft. De pennen met logo zijn perfect om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Door een combinatie van uw eigen stijlkeuren creëert u een opvallende reclamedrager. Daarnaast kunt u de bedrukte pennen inzetten als relatiegeschenk voor al uw relaties en medewerkers. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >