Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Familie sculpturen

Met sculpturen van familie kunt u een ruimte bijzonder verfraaien. U kunt het geven als geschenk voor familie, relaties of als cadeau voor uzelf. Een beeldje van brons is hét geschenk voor jubilea, verjaardagen en liefdesmomenten. Het is zeer origineel om een abstract vormgegeven bronzen beeld te geven en nog leuker om te krijgen. Met een sculptuur van familie, kunt u een hechte band benadrukken. Werkt u met kinderen of in de zorg, dan hebben wij een ruim assortiment van beelden in verschillende samenstellingen. Het beeld zal de ruimte bijzonder verfraaien. De beeldjes van Premiumwereld.nl zijn zeer exclusief. De ontvanger zal blij verrast zijn met dit pronkstuk, dat gegarandeerd een speciaal plaatsje zal krijgen. Een mooi cadeau voor een geliefde, een favoriete collega of bij jubilea of verjaardagen. Een beeldje over relaties vóór relaties! Met een sculptuur van familie straalt u verbondenheid en warmte uit. De beeldjes zijn elk uniek en bijzonder vormgegeven en stralen verbondenheid uit. Door de mensen op een elegante en sierlijke manier weer te geven, krijgt u of de ontvanger direct een bepaald persoonlijk gevoel bij het zien van dit beeldje. Door een beeldje van familie als relatiegeschenk te geven, wordt een moment van geluk en vreugde tastbaar. Het kunstobject zal gegarandeerd een speciale plek krijgen. Familie sculpturen staan voor saamhorigheid of geven een bepaalde band weer. Een familie sculptuur leent zich ook prima voor de zorgsector. U geeft op een unieke manier personen weer die om allerlei redenen zorg en aandacht nodig hebben. Met dit pronkstuk draagt u een warm hart toe.

Meer lezen >

Familie sculpturen bestellen

Een familie sculptuur bestelt u gemakkelijk en snel online bij Premiumwereld.nl. Met ons overzichtelijke bestelproces bestelt u snel en effectief het gewenste beeldje. Uw aankoop zal met uiterste zorg worden behandeld. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en onze producten snel te leveren. Wij bieden een groot assortiment dus u heeft volop keus. Een op maat sculptuur behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij wordt hetgeen u wilt weergeven, persoonlijk en compleet verbeeld in de sculptuur. Een bronzen familiebeeld kan snel uw bezit zijn zodat u het direct kunt neerzetten of weggeven. Wij hebben veel ervaring in het ondersteunen van onze klanten in het bestelproces. Als u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Meer lezen >

Familie sculpturen graveren

Bij Premiumwereld.nl kunt een bronzen familiebeeld makkelijk bestellen. Bestellingen via onze shop worden gratis verzonden. Alle sculpturen worden met de grootste zorg gecreëerd en in brons gegoten. Ook hebben wij volledig bronzen sculpturen in de collectie. Bij het betreffende beeld, vindt u onze scherpe prijs. Wij bieden een snelle service en verzenden al binnen 5 tot 10 werkdagen. U kunt het geschenk laten personaliseren door middel van het graveren van een tekstplaatje of het graveren van een logo. De producten kunnen ook verpakt worden in geschenkpapier. Verpakken in houten kisten is mogelijk vanaf 25 stuks. U kunt bij ons direct, online, veilig en gemakkelijk betalen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring, wat leidt tot de beste adviezen. U kunt ons bereiken per chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag.

Meer lezen >

Meer lezen >