Dit zeggen onze klanten

Religieuze sculpturen

Religieuze sculpturen bestelt u bij Premiumwereld.nl. Een bronzen beeld is zeer origineel als relatiegeschenk. Deze sculpturen hebben betrekking tot religie, zo kunt u met een beeld van een engel aangeven dat u bescherming biedt voor uw medewerkers. Een engel staat ook voor hoop. Heeft u bijvoorbeeld een vervelende tijd achter de rug, dan symboliseert deze engel de hoop in de toekomst. De engel is de verwijzer naar het hogere. Een beschermheilige, zoals onze bronzen beelden van een engel of guardian weergeeft, wordt beschouwd en vereerd als beschermer van een stad, land, kerk, gilde, beroepsgroep of individu. De beschermheilige kan ook in geval van ziekte worden gegeven, om bescherming en hoop op genezing te symboliseren voor deze persoon. Misschien is iemand op een bijzondere manier geholpen en heeft diegene spreekwoordelijk een engeltje op zijn of haar schouder. Kan een dosis geluk voor uw medewerkers geen kwaad? Een beschermer of guardian in de vorm van een beeldje zal zeker helpen en een waardevolle, emotionele betekenis krijgen. U kunt dit relatiegeschenk geven aan uw personeel, of voor uzelf om neer te zetten. Dit geschenk zal een waardevolle plaats in een ruimte binnenshuis of buitenshuis krijgen. Door dit kunstobject te geven, laat u op een originele manier een blijk van waardering zien.

Meer lezen >

Religieuze sculpturen bestellen

Bij Premiumwereld.nl kunt u eenvoudig een bronzen religie-sculptuur bestellen. U kunt het beeldje extra persoonlijk maken door een gravure toe te voegen met uw eigen tekst of logo. Op die manier wordt de sculptuur wel erg persoonlijk. Ook zal de kunstenaar een CV en motivatie toevoegen, zodat u precies weet wat de kunstenaar bedoeld heeft om uit te drukken. U kunt bij ons snel en gemakkelijk online bestellen via het online bestelformulier. Geeft u in het bestelproces aan wat uw wensen zijn en wij doen onze uiterste best om hier zorg voor te dragen.

Meer lezen >

Religieuze sculpturen met gravure

Sculpturen met betrekking tot religie kunt u voordelig bestellen bij Premiumwereld.nl. Wij leveren binnen 5 tot 10 werkdagen. Wij verzenden gratis. De beeldjes worden zorgvuldig verpakt. We zorgen voor de beste bescherming. U kunt de beeldjes ook laten inpakken in geschenkpapier. Bestelt u meer dan 25 stuks, dan is het mogelijk om de kunstobjecten in een houten kist te verpakken. Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Meer lezen >

Meer lezen >