Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prestatie sculpturen

Door een prestatie sculptuur als relatiegeschenk te geven, laat u op een zeer fraaie manier uw waardering voor een prestatie zien. Wilt u een succes vieren? Of zijn uw medewerkers geslaagd? Dan zijn onze bronzen beeldjes zeer effectief om cadeau te geven. Met onze kunstobjecten kunt u ook zeker aangeven dat u respect heeft voor uw medewerker. U geeft een luxe geschenk en daarmee een grote blijk van waardering. Dit geschenk zal nog lang in het geheugen gegrift blijven staan. Daarnaast krijgt een beeldje waarschijnlijk een bijzondere plek en zal de ontvanger steeds herinnerd worden aan de geleverde prestatie. Verras bijvoorbeeld iedere geslaagde met een écht uniek en persoonlijk cadeau. Feliciteer iemand met zijn of haar prestatie en laat zien dat je aandacht aan het cadeau hebt besteed. Ook een bloeiend succes kan worden bekroond met onze prestatie sculpturen. U kunt met een bronzen beeld iemand bedanken voor zijn of haar inzet of cadeau geven bij een jubilea. Misschien wilt u uw personeel een keer extra belonen, omdat zij zich erg goed hebben ingezet het afgelopen jaar. Een eindejaarsgeschenk waarmee u een sublieme indruk maakt.

Meer lezen >

Prestatie sculpturen bestellen

Bij ons kunt u gemakkelijk bronzen prestatie sculpturen bestellen. Wij bieden een ruim assortiment aan. Er zit altijd wel een beeldje bij dat bij u past. En zo niet, dan kunt u zelfs een kunstobject op maat laten maken. Geheel naar gelang uw eigen wensen en ideeën. De kunstenaar is zeer creatief en goed in staat om hetgeen u wilt vertellen met een beeldje tot uiting te brengen in een sculptuur. De kunstenaar voegt altijd een CV en motivatie toe. Ook is het mogelijk om een gravure toe te voegen. U kunt dus de boodschap die u wilt overbrengen op meerdere manieren duidelijk maken.

Meer lezen >

Prestatie sculpturen met gravure

Prestatie sculpturen bieden wij aan voor een scherpe prijs. U betaalt bij ons geen verzendkosten. U krijgt een goede kwaliteit voor een goede prijs. U ziet de prijs vermeld staan bij de sculpturen. De beeldjes worden met grote zorg verpakt en verzonden. De kwaliteit is en blijft gegarandeerd. Ook is het mogelijk om de sculpturen te laten inpakken in geschenkpapier. Op die manier bent u al helemaal klaar en kunt u het geschenk direct overhandigen. Wij leveren al binnen 5 tot 10 werkdagen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt met ons bellen, chatten en mailen. Wij helpen u graag verder en bieden een goede service om u op een aangename manier van de gewenste bronzen beeldjes te voorzien.

Meer lezen >

Meer lezen >