Dit zeggen onze klanten

Sculpturen met memoblok

Met onze sculpturen met memoblok geeft u een wel zeer bijzonder cadeau. Memoblaadjes zijn op ieder bureau onmisbaar. Een beeld met memoblok komt dus altijd wel van pas. Ook handig in een wachtkamer, een stijlvol kunstobject en papiertjes om even gauw iets op te kunnen schrijven. Makkelijk en eenvoudig even een berichtje achterlaten of een boodschappenlijstje maken. Memoblaadjes zijn altijd handig om in de buurt te hebben. Vrijwel elke kantoormedewerker heeft wel memoblaadjes liggen. Een memoblok met beeldje is dan ook een effectief en uniek relatiegeschenk. Onze bronzen beeldjes zijn met gevoel vervaardigt en symboliseren elk wat anders. Denk bijvoorbeeld aan een bakje met verschillende personen die met elkaar verbonden zijn. Zo symboliseert u dat continuïteit vooruitgang brengt. Wilt u uw medewerkers een bijzonder cadeau geven? Dan doet u dat met een sculptuur met memoblok. U kunt de papiertjes in deze unieke houder natuurlijk ook voor uzelf kopen en als pronkstuk neerzetten op uw bureau. Dit memoblok kunt u middels een gravure voorzien van uw logo, zo weet u zeker dat uw bedrijf telkens onder de aandacht staat als uw medewerker of relatie even een aantekening moet maken.

Meer lezen >

Sculpturen met memoblok bestellen

Een memoblok bestelt u eenvoudig bij Premiumwereld.nl voor een scherpe prijs. Het is ook mogelijk om het in te laten pakken in geschenkpapier. Op die manier geeft u wel een heel speciaal cadeau. De kunstenaar zal een motivatie toevoegen bij het beeldje zodat duidelijk is waar het memoblok voor staat. Ons bestelproces is gemakkelijk te volgen. Als u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Ook voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is tevens mogelijk om met ons te chatten of u stuurt een e-mail. U kunt op allerlei manieren contact leggen. Wij doen er alles aan om u naar alle tevredenheid te helpen.

Meer lezen >

Sculpturen met memoblok met gravure

Bij Premiumwereld.nl berekenen wij geen transportkosten. U kunt ervan op aan dat we zorgen voor de beste bescherming van de memoblokken gedurende de transport. Bij een bestelling van meer dan 25 stuks is het ook mogelijk om uw bestelling in een houten kist aan te leveren. Profiteer van al onze voordelen en lage prijzen. Uw bestelling is van begin tot eind in goede handen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer lezen >

Meer lezen >